Skip to main content

Om oss

Välkommen till VVS o Kyla – din pålitliga partner inom VVS och kylteknik i Övik med omnejd.

värmepumpar övik
Vårt företag

VVS o Kyla i Övik

Vi är ett företag som grundades med målet att erbjuda högkvalitativa VVS- och kyltjänster till kunder i Örnsköldsvik och omkringliggande områden. Vårt team består av erfarna och utbildade tekniker som har expertis inom installation, service och reparation av alla typer av VVS- och kylsystem. Vi arbetar med allt från mindre reparationer till större installationer, och vi är alltid redo att ta oss an nya utmaningar.

Våra värderingar

Högkvalitativ service och nöjda kunder

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi är också engagerade i att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och att bygga långsiktiga relationer med dem. Vi tror på att vara ärliga och transparenta i allt vi gör och att alltid hålla våra löften. Vi arbetar också hårt för att minimera vår påverkan på miljön genom att erbjuda energieffektiva lösningar och återvinna material när det är möjligt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina VVS- eller kylbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov och budget.

kyltekniker övik
Skräddarsydda VVS-lösningar i Övik

Kontakta oss för professionell installation och service

Våra erfarna rörmokare erbjuder skräddarsydda VVS-lösningar för ditt hem eller företag i Övik. Kontakta oss för offert eller bokning. Vi löser dina VVS-behov.